Nu blir Aero ännu bättre - och snyggare!

Av Urban Jonsson, 18 maj 2021

KlimatNu har det blivit dags att uppgradera vår luft/luftvärmepump IVT Aero till nästa generation, det blir samma höga kvalitet men nu med uppdaterade funktioner och ny design!

Nya färger
Det allra första man lägger märke till är nog Aeros nya färger! Vår mest sålda modell IVT Aero 800 kompletteras nu med två helt nya, och som vi tycker, supersnygga färger - silver och titangrå.

WiFi som standard
Till tidigare modeller av IVT Aero har WiFi-modul funnits att köpa som tillbehör, i nya versionen levereras samtliga modeller med WiFi som standard vilket gör att du enkelt kan fjärrstyra luftvärmepumpen med hjälp av appen IVT Anywhere II.

Mer om de smarta fjärrstyrningsfunktionerna hittar du här: https://www.ivt.se/energispararen/ivt-anywhere-fjarrstyr-via-smartphone 

Du som har en IVT Aero sedan tidigare kommer givetvis att kunna köpa till WiFi-modulen även i fortsättningen, för info om hur, kontakta din närmaste återförsäljare:
https://www.ivt.se/hitta-oss/

Ion Plasmacluster
Precis som föregående modeller av Aero levereras generation 2 med Ion Plasmacluster®, eller för att uttrycka det på ren svenska, aktiv luftrening.

Vår aktiva Plasmacluster-rening, som både vunnit priser och hyllats av allergiförbund världen över, oskadliggör inte bara luftburna bakterier från virus, mögel och allergener utan neutraliserar också dålig lukt orsakad av till exempel avgaser och tobaksrök.

Allt om nya Aero hittar du här: 
https://www.ivt.se/produkter/luftluftvarme/oversikt/

Eller genom att kontakta närmaste återförsäljare.

SÖK ÅTERFÖRSÄLJARE

Intresseområden: Appstyrning , Kyla , Luft/luftvärmepump

Urban Jonsson

Urban jobbar som Produktchef och han har över 13 års erfarenhet av våra värmepumpar.
Det visste du inte om Urban:
Fritiden innehåller mycket vatten i olika former för favoritaktiviteterna är skidåkning, fridykning, dykning och båtturer på sjön Sommen.