Därför ska du välja IVT.

Hos oss hittar du några av landets mest passionerade specialister. Människor som kan värme och värmepumpar utan och innan och som aldrig är längre än ett samtal bort – oavsett om du vill bli kund eller har varit med oss sedan 1970. Så fortsätt att lägga din tid på det du helst vill. Välkommen till oss.

Certifierade återförsäljare hjälper dig med allt.

Våra återförsäljare tillhör branschens mest välutbildade. Alla som installerar våra värmepumpar är certifierade av oss på IVT och SKVP (Svenska Kyl- och Värmepumpföreningen). De hjälper dig med allt, från början till slut, så att du kan lägga din tid på det vill göra istället. 

10 års garanti ingår på kompressorn.

Vi har en mycket omfattande garanti.
6 år på värmepumpen och 10 år på kompressorn (hjärtat i din värmepump). Dessutom kan du förlänga ditt skydd upp till 18 år med vår tilläggsförsäkring.

Värmejour inom 24 timmar.

Om du skulle få ett driftstopp som orsakats av din värmepump garanterar vi att du får värme i huset inom 24 timmar. Garantin är aktiv under hela vinterhalvåret.

Eco Now House valde IVT bergvärmepump och halverade uppvärmningskostnaden.

Varför ska du låta en specialist installera din värmepump?

Har du en äldre värmepump som du behöver byta ut? Vi hjälper dig, oavsett fabrikat.
Vi har rätt värmepump för ditt hus.

Vi har ett brett utbud av värmepumpar, särskilt utvecklade för det nordiska klimatet. Därför kan vi alltid erbjuda precis rätt värmelösning för ditt hus.

Installation & överlämning av värmepumpen.

När din värmepump installerats får du en genomgång av funktioner, inställningar och skötselråd. Ett igångkörningsprotokoll upprättas också.

Återkoppling efter installationen.

Inom 6 månader från att din värmepump installerats tar din återförsäljare kontakt med dig och stämmer av att allt fungerar som det ska.

Familjen Valentin valde IVT.

Närbild av en tekniker som arbetar, klädd i arbetsbyxor med IVT Värmepumpar-logga, knäskydd och verktyg bärande på bältet

Det är enkelt att köpa våra värmepumpar. Men det krävs en hel del för att få sälja dem.

Vi vill ha nöjda kunder. Därför ställer vi mycket höga krav på våra återförsäljare. Det är de som ska hjälpa dig hela vägen – från valet av den bästa värmepumpen för ditt behov till installationen av ditt nya värmesystem. Alla som säljer och installerar våra värmepumpar är specialutbildade och certifierade av oss på IVT. I totalentreprenaden ingår dimensionering, besparingskalkyl, installation, igångkörning och uppföljning. Våra återförsäljare kan även ta hand om din gamla värmeanläggning på ett miljöriktigt sätt.

Sök återförsäljare
Folksams Bra val till bergvärmepump och luft/luftvärmepump från IVT

Folksams ”Bra val” till IVT Geo500 och Aero900.

Vårt arbete är vår passion. Därför blir vi så klart glada när oberoende undersökningar visar att det märks på våra värmepumpar. I Folksams senaste rapport placerar vi oss i toppen och får utmärkelsen ”Bra val”.

Läs mer om Geo500 och Aero900.

När du väljer en riktig specialist får du mer tid över till annat. Youtube, till exempel.

Världens mest passionerade trummis.
Världens mest passionerade spårvagnsälskare.
Världens mest passionerade modelljärnvägsbyggare.