Vi älskar värmepumpar. Så du kan älska annat.

Hos oss hittar du några av landets mest passionerade specialister. Människor som kan värme och värmepumpar utan och innan och som aldrig är längre än ett samtal bort – oavsett om du vill bli kund eller har varit med oss sedan 1970. Så fortsätt att lägga din tid på det du helst vill. Välkommen till oss.

Certifierade återförsäljare hjälper dig med allt.

Våra värmepumpsspecialister är certifierade av oss. De hjälper dig med allt, från början till slut, så att du kan lägga din tid på det vill göra istället. 

10 års garanti ingår

Vi har en mycket omfattande garanti, med 10 år på kompressorn (hjärtat i din värmepump). Dessutom kan du förlänga ditt skydd upp till 14 år med vår tilläggsförsäkring.

Värmejour inom 24 timmar.

Om du skulle få ett driftstopp som orsakats av din värmepump garanterar vi att du får värme i huset inom 24 timmar. Garantin är aktiv under hela vinterhalvåret.

Svanenmärkta värmepumpar från IVT

Vi har rätt värmepump för ditt hus.

Vi har ett brett utbud av värmepumpar, särskilt utvecklade för det nordiska klimatet. Därför kan vi alltid ge dig precis rätt lösning för ditt hus. Och om du vill ha en Svanenmärkt värmepump är vi faktiskt de enda som kan ge dig det.

Koppla in, koppla av.

Har du en äldre värmepump som du behöver byta ut? Vi hjälper dig, oavsett fabrikat.

När du väljer en riktig specialist får du mer tid över till annat. Youtube, till exempel.

Världens mest passionerade trummis.
Världens mest passionerade spårvagnsälskare.
Världens mest passionerade modelljärnvägsbyggare.