Värmelösningar för svenska fastigheter

Vi har varit ledande i utvecklingen av värmesystem i närmare femtio år. Värmepumparna från vår fabrik i Tranås fick snabbt rykte om sig att ge skön värme till låg kostnad, även under de bistraste vintrarna. 1985 fick vi förtroendet att installera ett nytt värmesystem på Drottningholms slott. Sedan dess har vi fortsatt att förfina både våra värmepumpar och vår kunskap kring dimensionering, installation och drift i alla typer av fastigheter. Stora som små, nya som gamla. Och även i riktigt känsliga byggnader som äldre kyrkor och slott. Vi insåg tidigt att det här är ett arbete som kräver specialistkompetens. Därför har vi en egen avdelning som är helt specialiserad på värmesystem för större fastigheter. De arbetar nära både våra egna installatörer och fristående konsulter och entreprenörer som söker sig till oss för att ta del av vår kunskap.

VI ÄR IVT

- vem är du?

KOMPLETT SYSTEM FRÅN EN LEVERANTÖR

- Vi är med dig hela vägen

FÖRE

En kontakt hela vägen i projektet. Dimensionering & projektering med digitala verktyg. Komplett systemlösning med schema, materialspecifikation och komplett dokumentation.

UNDER

Komplett leverans vilket förenklar installationen.

EFTER

5 års garanti för allt material. Full sevicesupport under hela garantitiden.

Utvecklad för svenska fastigheter och förhållanden.

REFERENSER

Projekt:

Hörle Herrgård

På denna anrika herrgård utanför Värnamo har den gamla pelletspannan ersatts av jordvärme.

"Det har fungerat felfritt, vi har än så länge inte haft ett enda larm, det har bara flutit på. Nu har vi också hunnit se vad avsaknaden av pelletsinköp gör för plånboken, och det har varit väldigt gynnsamt." - VD Richard Robertsson

Läs om projektet

Fler projekt

VERKTYG

Systemhandboken

Systemhandboken och vårt energiberäkningsprogram är våra absolut viktigaste verktyg och är unika manualer för alla som arbetar med våra produkter. I systemhandboken hittar du fullständiga materiallistor, kompletta flödesscheman, information om alla funktioner och all dokumentation som kan tänkas behövas. Kort sagt, allt som är värt att veta om våra värmepumpar finns i systemhandboken.

Läs mer

Se hur mycket du kan spara med värmepump

Här får du en snabb indikation på skillnaden mellan ditt nuvarande värmesystem och värmepump. Önskar du en exakt energiberäkning och offert? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Kontakta mig

Nuvarande energikälla

Uppvärmningssystem

Ditt elpris idag (riktpriser)

0 öre/kWh

Ditt pris för fjärrvärme idag

0 öre/kWh

Ditt oljepris idag (riktpriser)

0 kr/m3

Pelletspris per ton

0 kr/ton

Nuvarande förbrukning för uppvärmning

0 kWh

Nuvarande oljeförbrukning

0 m3

Pellets förbrukning i ton

0 ton

Din besparing

18 000 kr/ÅR

Lyssna in - ett helt avsnitt dedikerat till fastighetslösningar.

I avsnitt 7 av värmepodden pratar vi bara om fastigheter och hur värmepumpar kan spara pengar i allt från bostadsrättsföreningar, industrier och idrottsarenor. 

HÅLLBAR TILLVERKNING

För en grönare framtid

 

Förnybar energi med lågt klimatavtryck. 

Läs om vårt miljöarbete

Låt oss hjälpa dig vidare

Kom i kontakt med oss genom att fylla i formuläret. Oavsett om det gäller rådgivning, mer information eller önskan om en grundlig energikalkyl och offert.

Vänligen kontrollera att du fyllt i alla fält.

Succé!