Sedan 80-talet har vi hjälpt svenska föreningar till ett modernt värmesystem.

"Vi har inte behövt höja avgiften i huset sedan fastigheten byggdes 2002 och vi ser inte att vi behöver det de närmaste åren heller. Det är till stor del tack vare bergvärmen"

Kurt Andersson, Styrelseordförande BRF Silvereken

"Den höga besparingen innebär att den nya värmeanläggningen kommer att ha betalat sig själv på bara fem år genom att den sparat mer än den kostade"

Anders Borg, VD och projektledare Ericssons Rör & El

"Enligt den kalkyl vi gjort beräknades återbetalningstiden till åtta år, men det har faktiskt gått snabbare än så"

Anders Öhrnell, kassör och styrelseledamot BRF Ålstensgatan

BYT TILL VÄRMEPUMP I DIN BRF

Få pengar över till annat

Värmepumpar från IVT sparar pengar varje månad och får räkningarna att se lite roligare ut. Det kan röra sig om en besparing på flera hundratusen kronor per år för din BRF. Pengar som föreningen kan lägga på renoveringar, uppfräschningar eller sänkning ar av månadsavgiften. Eller varför inte fester, vinkällare eller en gemensam bastu? Det är upp till styrelsen förstås. Hör av dig för att ta reda på hur mycket din bostadsrättsförening kan spara.

SMART INVESTERING

- ekonomiskt och miljömässigt

Inget hus är det andra likt. Men oavsett vilka behov du och din förening har så löser vi dem. Vår fastighetsavdelning är specialiserad på anpassade värmelösningar i alla typer av fastigheter - inte minst bostadsrättsföreningar, stora som små. Vi hjälper dig optimera inomhusklimatet med en förnybar energikälla som ger låga driftskostnader. I normalfallet sparar du in investeringen på bara 3-6 år, samtidigt som du gör miljön en tjänst.

Hur mycket kan ni spara med en värmepump?

Här får du en snabb indikation på skillnaden mellan ditt nuvarande värmesystem och värmepump. Önskar du en exakt energiberäkning och offert? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Bli kontaktad

Nuvarande energikälla

Uppvärmningssystem

Ditt elpris idag (riktpriser)

0 öre/kWh

Ditt pris för fjärrvärme idag

0 öre/kWh

Ditt oljepris idag (riktpriser)

0 kr/m3

Pelletspris per ton

0 kr/ton

Nuvarande förbrukning för uppvärmning

0 kWh

Nuvarande oljeförbrukning

0 m3

Pellets förbrukning i ton

0 ton

Din besparing

18 000 kr/ÅR
KOMPLETT SYSTEM FÖR HÅLLBAR UPPVÄRMNING

Vi hjälper er hela vägen

FÖRE

Möt din kontakt. Utvärdering, val av värmekälla, dimensionering och systemlösning

UNDER

Komplett leverans, installation och genomgång av det nya värmesystemet tillsammans med IVT-specialist.

EFTER

5 års garanti för allt material. Uppföljning av hur systemet fungerar och att kalkylen håller vad den lovat.

IVT Geo utan skal - ny fastighetsvärmepump

Vår IVT Geo finns i åtta olika storlekar. Det gör det enklare att sätta ihop ett värmesystem som passar de exakta behoven för just er fastighet. Och eftersom ni betalar för precis det ni behöver blir investeringskostnaden lägre, och besparingen högre. Vi är den enda leverantören på marknaden som är med er hela vägen till nytt värmesystem - från första möte till ritning, dimensionering, leverans och färdig installation möter du experter från IVT.

Läs mer om GEO-serien

Rätt produkt - oavsett hur din förening ser ut

Läs mer om våra värmepumpar

 

REFERENSER

Projekt


BRF Backadalen

Bostadsrättsföreningen med sina 971 lägenheter valde att komplettera den befintliga fjärrvärmen med bergvärme från IVT. Denna smarta hybridlösning gör att föreningen sparar ca 4 miljoner kronor om året. 

"Den här lösningen tar det bästa från två världar – lagrad solvärme och överskottsvärme" Johan Ahlgren VD på Energiförbättring i Väst AB. 

Läs om projektet


BRF Åbolid

Sedan starten har föreningens uppvärmning skett vi en jordvärmeanläggning, som nu 24 år senare ska bytas ut. Även om fjärrvärme var aktuellt så visade kalkylen att en lösning med IVT GEO skulle ge en större besparing.

"Initialt hade fjärrvärme blivit ett par hundra tusen billigare. Men vår beräkning visade att investeringskostnaderna skulle gå att hämta hem på drygt 3 år" - Fredrik Berg på Ståhlgrens VVS

Läs om projektet


Ny stadsdel i Järfälla

Barkabystaden skapas på det gamla flygfältet och några etapper är redan klara. Nu byggs det vidare med både bostadsrätter och hyresbostäder. Byggherren Moby är måna om en hög miljöprofil med låg energiförbrukning.

"Vi optimerar ur energisynpunkt men också ur driftsynpunkt och det är driften som är den viktiga delen här. Optimerad drift ger längre livslängd och därmed en billigare kostnad, vilket ju också har med hållbarhet att göra förstås" - Lars Hoppe, IVT Värmepumpar.

Läs om projektet

VÄLJ IVT

- en trygghet från första mötet

Äldre lägenhetshus
 
Fastighetslösningar sedan 80-talet.

Väljer du IVT får du vår breda kompetens och mångåriga erfarenhet av installationer i allt från mindre fastigheter till köpcenter och arenor.

Installatörer står bredvid Geo i liggande chassi
 
Specialister över hela landet

Våra återförsäljare är några av de skarpaste i branchen. Du hittar din via vårat sök.

Hitta återförsäljare

Symbol 5 års garanti
 
5 års garanti

Våra värmepumpar är resultatet av ett djupodlande arbete och kvalitetssäkring genom alla led. Från utveckling och tillverkning till installation. Därför kan vi också ge 5 års fabriksgaranti på våra värmepumpar för stora fastigheter.

LAGRAD SOLENERGI

Värme direkt från naturen

 

Förnybar energi med lågt klimatavtryck. 

Läs om vårt miljöarbete

Produktblad

IVT GEO 222 - 280

Ladda ner

Broschyr

Fastighetens nya värme

Ladda ner

Vi hjälper er hela vägen.

Skicka in en förfrågan så hjälper vi dig med en besparingskalkyl och kostnadsfri offert.

Väljer du att gå vidare med installationen sköter vi allt, från tillståndsansökningar till borrning och bortforsling av det tidigare värmesystemet. I samband med installationen får du en ordentlig genomgång av hur systemet fungerar. Efter en tid gör vi också en uppföljning för att vara säkra på att värmekostnaderna motsvarar det kalkylen lovat.

Vänligen kontrollera att du fyllt i alla fält.

Succé!