IVT Värmepumpar anställer expert inom solprodukter

Av IVT, 05 december 2013

IVT Värmepumpar förstärker sin kompetens inom värmepumpssystem och solprodukter. Företaget har anställt den erfarne Lars Hoppe som ny distriktschef inom fastighetsförsäljning i Stockholm och Mälardalen.

– Det känns fantastiskt att vi kan knyta Lars Hoppe till vår organisation. Med hjälp av hans expertis kan vi erbjuda våra kunder den ultimata lösningen på olika värmepumpssystem, säger Tomas Hållén, försäljningschef på IVT Värmepumpar.

Lars Hoppe har ett mångårigt förflutet inom energisektorn och har jobbat med uppvärmning i alla dess former, både i Tyskland och Sverige. Närmast kommer han från Bosch Thermoteknik där han varit produktchef för solvärmeprodukter. På IVT Värmepumpar kommer han att specialisera sig på tre områden: solprodukter, värmepumpar och system inom fastighet och hur de bäst samverkar.

– Jag ser en potential för att kombinera värmepumpsystem för fastigheter med solfångare. Förutom att använda miljövänlig energi kan solfångare ha en positiv inverkan på värmepumpens livslängd, säger Lars Hoppe.

Lars Hoppe tillträdde tjänsten som distriktschef i augusti..

För mer information kontakta:

Mikael Wihlborg, försäljningschef IVT Fastighetsvärmepumpar, 
tel 070 386 49 60 eller mikael.wihlborg@ivt.se

Lars Hoppe, distriktschef på IVT Värmepumpar,
tel 0140- 38 43 00 / Mobil: 0704-20 15 08
lars.hoppe@ivt.se

Klicka här för att ladda ner pressreleasen som en pdf.

 

 

Intresseområden: Miljö , Energi

IVT

Vi leder utvecklingen av värmepumpar som är snälla mot miljön.

Författare