Styr din luft/luftvärmepump på distans.

Av Urban Jonsson, 09 september 2021

IVT_Anywhere_CirclePuff.jpgTänk att komma till stugan en ruggig kväll i november och välkomnas av behaglig värme direkt när du kliver innanför dörren! Eller kanske ännu hellre, känslan av att få gå och lägga sig i ett svalt och skönt sovrum efter en lång härlig dag på stranden. Med appen IVT Anywhere II fjärrstyr du enkelt din luft/luftvärmepump och gör det möjligt!

Allt fler inser fördelarna med att installera en luft/luftvärmepump i gäst- eller fritidshuset. Ett bra val tycker vi då luft/luftvärmepumpen är ett perfekt alternativ för dig som vill ha ett behagligt inomhusklimat som är både effektivt, ekonomiskt och klimatsmart.

För att verkligen kunna ta del av de smarta funktionerna rekommenderar vi att du använder appen IVT Anywhere II. Med den kan du enkelt fjärrstyra din luft/luftvärmepump och vara säker på att det är precis så varmt och skönt, eller svalt, som du vill ha det när det redan vid ankomst.

Justera temperaturen
I gäst- eller fritidshus vill man oftast hålla nere värmekostnaderna så långt det är möjligt. Med funktionen underhållsvärme kan du ställa din luft/luftvärmepump till att hålla huset fukt- och frostfritt. Tack vare appen kan du sedan enkelt justera upp temperaturen så att huset är varmt och skönt när det ska användas.

En varm sommar går det givetvis precis lika bra att slå på kyla, tänkt så skönt att komma hem till ett svalt hus efter en lång dag på stranden!

Larm vid funktionsstörningar
I appen kan du närsomhelst se husets inne- och utetemperatur, du får också ett larm direkt om du skulle råka ut för ett oväntat driftstopp och minskar därmed risken för obehagliga överraskningar.

Hur fungerar det?
Appen använder ditt trådlösa nätverk för att kommunicera med värmepumpens integrerade IP-Gateway. Via appen får du tillgång till samma funktioner som luft/luftvärmepumpens fjärrkontroll och kan enkelt styra värmepumpen från din mobil var du än befinner dig.

Vad behöver du?
För att kunna ansluta och styra din Aero via appen behöver den vara utrustad med en IP-gateway. IP-gateway är standard i alla nya modeller av Aero, till äldre modeller finns den att köpa som tillbehör. Kommunikationen sker sedan via din internetanslutning och ditt trådlösa nätverk.

Det är givetvis precis lika smidigt för dig som har luft/luftvärmepumpen hemma att använda appen. Sänk tempen och ha koll på läget när du är på semester, styr luftflödet, när du är hemifrån, eller kanske bara inte orkar resa på dig för att hämta fjärrkontrollen.

Appen heter ju trots allt Anywhere och funkar precis lika bra hemma som borta! Bra va? För att komma igång med fjärrstyrning av din luft/luftvärmepump, ladda ner appen idag! Du hittar den där appar finns!

Appen är kompatibel med IVT Aero 600, Aero 800 och Aero 900.

SE PUMPARNA

SE ÖVRIGA APPAR

Intresseområden: Appstyrning , Kyla , Luft/luftvärmepump

Urban Jonsson

Urban jobbar som Produktchef och han har över 13 års erfarenhet av våra värmepumpar.
Det visste du inte om Urban:
Fritiden innehåller mycket vatten i olika former för favoritaktiviteterna är skidåkning, fridykning, dykning och båtturer på sjön Sommen.