Värmepump för bostadsrättsförening.

Allt fler bostadsrättsföreningar väljer värmepump. Många tilltalas av att det faktiskt är miljövänlig, lagrad solenergi från fastighetens egen tomt som omvandlas till värme. Men den främsta anledningen är ekonomin. Med en värmepump får din bostadsrättsförening ett värmesystem som ger trygg, underhållsfri och billig värme i många år framåt.

Värmepump eller fjärrvärme?

Med en värmepump kan kostnaden för en bostadsrättsförenings uppvärmning minska med så mycket som 75 procent, beroende på vilken uppvärmning som funnits tidigare. På bara tre till sex år brukar de flesta anläggningar ha sparat in hela installationskostnaden. En tydlig fördel jämfört med fjärrvärme är just prisskillnaden. Många bostadsrättsföreningar upplever fjärrvärmepriset som högt.

Som kund har du ingen möjlighet att byta fjärrvärmeleverantör utan är knuten till det bolag som äger fjärrvärmenätet, oavsett hur prisutvecklingen ser ut. Som värmepumpsägare är det istället elpriset som påverkar kostnaden för värmen. Elen köps på en konkurrensutsatt marknad, där du är fri att byta mellan olika elbolag och avtalsformer för att påverka hur mycket föreningen betalar för sin energi.

Vi hjälper dig hela vägen.

Skicka in en förfrågan så hjälper vi dig med en besparingskalkyl och kostnadsfri offert.

Väljer du att gå vidare med installationen sköter vi allt, från tillståndsansökningar till borrning och bortforsling av det tidigare värmesystemet. I samband med installationen får du en ordentlig genomgång av hur systemet fungerar. Efter en tid gör vi också en uppföljning för att vara säkra på att värmekostnaderna motsvarar det kalkylen lovat.

Vänligen kontrollera att du fyllt i alla fält.

Succé!

Hitta återförsäljare och serviceombud

För många träffar

Sök på stadsdel eller adress istället.

  Kontakt

  Vill du boka service eller få hjälp med ett driftstopp?

  Vi servar och reparerar värmepumpar av alla fabrikat. Använd sökfunktionen ovan för att hitta ditt närmaste serviceombud.

  Kundreferens:

  ÅLSTENSGATAN 22, BROMMA

  Ålstensgatan 22 är en fastighet med 17 lägenheter och stor trädgård. Under 2005 investerade man i ett nytt värmesystem. Anders Öhrnell – kassör och styrelseledamot i bostadsrättsföreningen – minns tillbaka.

  Ladda ned pdf

  Vi byter ut ditt gamla värmesystem.

  Vi har en värmepump som passar din bostadsrättsförening. Oavsett om det handlar om en installation i en nybyggd fastighet eller utbyte av ett äldre värmesystem. Har du en äldre värmepump kan du räkna med att energikostnaden blir betydligt lägre med en nyutvecklad fastighetsvärmepump från IVT.

  5 års garanti.

  Våra värmepumpar är resultatet av ett djuplodande arbete och kvalitetssäkring genom alla led. Från utveckling och tillverkning till installation. Därför kan vi också ge 5 års garanti på alla våra värmepumpar för fastigheter. Garantin ingår som en del av en serviceplan som säkerställer kvaliteten, funktionen, besparingen och livslängden på det nya värmesystemet.

  När garantitiden gått ut finns möjlighet att via Arctic teckna försäkring i upp till 18 år.

  Läs mer om våra garantier

  Läs mer om försäkring
  IVT Geo - en stor nyhet som även finns i small

  En storlek för varje fastighet sparar mer.

  IVT Geo är en helt ny serie värmepumpar för fastigheter. De finns i åtta olika storlekar, för att göra det enklare att sätta ihop ett värmesystem som passar de exakta behoven för varje fastighet. Och eftersom du betalar för precis det du behöver blir investeringskostnaden lägre, och besparingen högre.

  Till värmepumparna

  Värmepodden Avsnitt 7. Stora fastigheter, stora besparingar.

  I det här avsnittet pratar vi bara om fastigheter och hur värmepumpar kan spara pengar i allt från bostadsrättsföreningar, industrier och idrottsarenor.