IVT Värmepumpar bäst på online-kommunikation – vinnare av Episerver Awards 2014

Av IVT, 13 november 2014

IVT Värmepumpar har kammat hem förstapriset i Episerver Awards 2014 för Bästa webb B2C. Motiveringen löd: ”…IVT har lyckats både engagera och inspirera för sin produkt på ett beundransvärt sätt.
– Det är ett kvitto på att vi har en framträdande roll när det gäller att erbjuda kunder en god online-upplevelse, säger Styrbjörn Drugge, marknadschef på IVT Värmepumpar. 

I går, onsdag 12 november, utsågs vinnarna av Episerver Awards 2014, som består av fem tävlingsklasser, på Münchenbryggeriet i Stockholm. IVT Värmepumpar prisades för Bästa webb B2C (Business 2 Consumer). Ett utdrag av motiveringen löd: ”… Med en snygg och tydlig design lockar deras webb till vidare läsning och skapar ett stort förtroende för nästa steg i köpprocessen.”

– Det känns otroligt kul. Vi är glada och stolta över att ha lyckats ta en plats på en tuff marknad där konkurrensen är väldigt stor, säger Styrbjörn Drugge.

Den nya hemsidan lanserades i september i år. Syftet var att skapa ett ännu bättre förtroende hos sina kunder genom att erbjuda en starkare totalupplevelse via hemsidan.

– IVT kan nu erbjuda en mycket enklare och snabbare service online. Hemsidan är lättnavigerad, tydlig och kunden hittar snabbt det de söker, säger Styrbjörn Drugge.

– Det har blivit enklare att köpa en värmepump, helt enkelt.

Episerver Awards genomförs varje år för att premiera framgångsrika och inspirerande projekt, webbplatser och tekniska lösningar som byggts på Episervers plattformar. Vinnarna utses av en extern jury om sju personer, tillsammans med allmänheten som har möjlighet att rösta på sina favoriter. I år nominerades 84 bidrag i fem kategorier: Bästa e-handel, Bästa webb B2C, Bästa webb B2B, Bästa webb offentlig sektor samt Bästa intranät. B2C är marknadsföring mellan ett företag och konsumentmarknaden.

Vill du veta mer?
Kontakta Titus Alex, försäljningschef IVT Värmepumpar, 
tel 076-941 41 13 eller titus.alex@ivt.se

 

 

IVT

Vi leder utvecklingen av värmepumpar som är snälla mot miljön.

Författare