IVT utrustar Fortums kunder med smart uppvärmning.

Av IVT, 05 maj 2015

Nu ska IVT Värmepumpar, i ett samarbete med Fortum, hjälpa ännu fler svenska hushåll till smartare och miljövänligare energianvändning. Fortums kunder kan därmed sänka sina uppvärmningskostnader med upp till 50 procent.
– En värmepump ger behaglig inomhustemperatur och ren inomhusluft redan från första dagen, säger Tommy Forsström, affärsområdeschef på IVT.

Energiföretaget Fortum har valt värmepartner – IVT Värmepumpar. Det innebär att Fortums kunder kan göra det enkelt för sig när de ska installera luftvärmepumpar. Genom samarbetet med IVT blir det möjligt att få en helhetslösning för uppvärmning av inomhusklimatet. Förutom att det blir renare och jämnare luft hemma, sänker kunden sin uppvärmningskostnad och gör därmed även en insats för miljön.

-Vi vet att många kunder är måna om att ha en miljövänlig och energieffektiv uppvärmning i sin bostad, oavsett om det är villan, fritidshuset eller garaget. Därför är vi mycket glada att vi kan erbjuda riktigt bra paketlösningar på luftvärmepumpar till våra kunder, säger Mårten Mohlin, försäljningschef privatkunder, på Fortum.
– Dessutom erbjuder vi el producerad med ursprungsgarantier från våra svenska vattenkraftverk.

Fortums kunder kan välja mellan tre olika uppvärmningspaket, beroende på hur stor bostaden är, till fasta priser inklusive standardinstallation. IVT tar hand om hela processen efter att kunden har gjort beställningen. – Vi på IVT är stolta över att ha en samarbetspartner som Fortum. Vi delar båda samma vision: att hjälpa fler svenska hushåll till smartare och miljövänligare energianvändning för att sänka sina elkostnader, säger Tommy Forsström.
– Tillsammans gör vi en stor insats för miljön.

För mer information, kontakta:
Tommy Forsström, affärsområdeschef på IVT, 070-309 21 50,
eller Mårten Mohlin, försäljningschef privatkunder på Fortum, 08-671 84 35.

Intresseområden: Energi , Luft/luftvärmepump , Miljö

IVT

Vi leder utvecklingen av värmepumpar som är snälla mot miljön.

Författare