En investering som betalar sig själv.

Ingen byggnad är den andra lik. Men oavsett vilka behov du har så löser vi dem. Vår fastighetsavdelning är specialiserad på unika, anpassade värmelösningar i alla typer av byggnader. Vi hjälper dig optimera inneklimatet med en förnybar energikälla som ger låga driftskostnader. I normalfallet sparar du in investeringen på bara 3-6 år. 

Vi hjälper dig hela vägen.

Det enklaste sättet att få veta hur mycket en värmepump kan spara i din fastighet är att be ett proffs göra en besparingskalkyl. Kontakta någon av våra återförsäljare nära dig, så kommer de ut på plats och gör en besiktning av fastigheten och pratar igenom ert behov. Det resulterar sedan i en kostnadsfri offert som visar vad priset för installationen blir, samt hur mycket värmepumpen kommer att spara.

Det ger dig ett bra beslutsunderlag att ta ställning till. Om du väljer att gå vidare med installationen sköter vi allt, från tillståndsansökningar till borrning och bortforsling av det tidigare värmesystemet. I samband med installationen får du en ordentlig genomgång av hur systemet fungerar. Efter en tid gör vi också en uppföljning för att vara säkra på att
värmekostnaderna motsvarar det kalkylen lovat.

Värmepump eller fjärrvärme?

Med en värmepump kan kostnaden för fastighetens uppvärmning minska med så mycket som 75 procent, beroende på vilken uppvärmning som funnits tidigare. På bara tre till sex år brukar de flesta anläggningar ha sparat in hela installationskostnaden. En tydlig fördel jämfört med fjärrvärme är just prisskillnaden. Många fastighetsägare upplever fjärrvärmepriset som högt.

Som kund har du ingen möjlighet att byta fjärrvärmeleverantör utan är knuten till det bolag som äger fjärrvärmenätet, oavsett hur prisutvecklingen ser ut. Som värmepumpsägare är det istället elpriset som påverkar kostnaden för värmen. Elen köps på en konkurrensutsatt marknad, där du är fri att byta mellan olika elbolag och avtalsformer för att påverka hur mycket du betalar för energin. 

 

5 års garanti.

Våra värmepumpar är resultatet av ett djuplodande arbete och kvalitetssäkring genom alla led. Från utveckling och tillverkning till installation. Därför kan vi också ge 5 års garanti på alla våra värmepumpar för fastigheter. Garantin ingår som en del av en serviceplan som säkerställer kvaliteten, funktionen, besparingen och livslängden på det nya värmesystemet.

Läs mer om våra Garantier

Vill du boka service eller få hjälp med ett driftstopp?

Vi servar och reparerar värmepumpar av alla fabrikat. Klicka på knappen för att hitta ditt närmaste serviceombud.

Hitta serviceombud

Vi byter ut ditt gamla värmesystem.

Vi har en värmepump som passar dig. Oavsett om det handlar om en installation i en nybyggd fastighet eller utbyte av ett äldre värmesystem. Har du en äldre värmepump kan du räkna med att energikostnaden blir betydligt lägre med en nyutvecklad fastighetsvärmepump från IVT. Kontakta oss för en offert.

IVT Geo - en stor nyhet som även finns i small

En storlek för varje fastighet sparar mer.

IVT Geo är en helt ny serie värmepumpar för fastigheter. De finns i åtta olika storlekar, för att göra det enklare att sätta ihop ett värmesystem som passar de exakta behoven för varje fastighet. Och eftersom du betalar för precis det du behöver blir investeringskostnaden lägre, och besparingen högre.

Till värmepumparna

IVT Anywhere ger dig full kontroll.

Med vårt digitala verktyg IVT Anywhere övervakar och styr du värmesystemet direkt via din dator eller mobil. Alla användbara styrfunktioner finns integrerade och du kan hela tiden se driftstatus och statistik för värmepumparna.

Läs mer

Logga in