Sänk energikostnaden med IVT Värmepumpar - gratis snabbkalkyl på Hem, villa & bostadsrätt

Av IVT, 03 oktober 2016

IVT Värmepumpar bjuder på spännande nyheter och intressanta kampanjerbjudanden i sin monter (A09:41) på Hem, villa & bostadsrätt i Stockholm.
– Det här är vår viktigaste mässa under året och bland många intressanta produkter visar vi exempelvis nya IVT Geo 412C som lanserades tidigare i år, säger Tomas Hållén, försäljningschef på IVT Värmepumpar.

Hem, villa & bostadsrätt är Nordens största mässa för hela boendet. Som vanligt är IVT Värmepumpar på plats i Stockholm för att visa sina senaste produkter och prata energieffektiva lösningar. Bland annat går det att göra en snabbkalkyl av sin elförbrukning för att se hur en värmepump från IVT skulle sänka kostnaderna.
– Snabbkalkylen är ett första steg för kunden. Därefter finns vår expertis på plats för att hjälpa kunden vidare till rätt värmepump. Våra produkter sträcker sig från det lilla huset till de stora flerfamiljshusen och alla är välkomna med sina frågor eller funderingar, säger Tomas Hållén.

Årets stora nyhet är IVT Geo 412C som kommer ut på marknaden senare i höst. Bergvärmepumpen har en unik design där exempelvis fronten är av okrossbart glas. Dessutom går det att få värmepumpen i såväl svart som vitt. Samtidigt är de tekniska lösningarna minst lika uppseendeväckande med inverterstyrning.
– IVT Geo 412C är vår mest effektiva värmepump någonsin. Men för besökarna är det den unika designen som är mest påtaglig i montern. Jag tycker själv att den är riktigt snygg och med den moderna fronten blir värmepumpen en naturlig del i hemmet, säger Tomas Hållén

Under Hem, villa & bostadsrätt, 6–9 oktober, fortsätter IVT Värmepumpar sin kampanj med att bjuda kunden på elförbrukningen under första året efter köpet. Kampanjen sträcker sig fram till den 31 oktober och gäller utvalda värmepumpar från IVT.
– Vi kommer dessutom att ha flera kampanjpriser under mässan så det gäller att besöka vår monter om man vill göra en riktigt bra affär, säger Tomas Hållén.

För mer information, kontakta:
Mikael Wihlborg, försäljningschef IVT Fastighetsvärmepumpar,
tel 070 386 49 60 eller mikael.wihlborg@ivt.se

Intresseområden: Bergvärme , Energispartips , Värmepump

IVT

Vi leder utvecklingen av värmepumpar som är snälla mot miljön.

Författare