Tävlingen är avslutad!

Tack till alla som deltagit och stort grattis till er tre som vann en IVT Aero 807-1 med installation! Titanium röstades fram som snyggast design.

Alla kan ta del av den långsiktiga vinsten.

Hitta en återförsäljare på din ort här eller fyll i formuläret nedan så kontaktar de dig inom kort. Du binder inte upp dig till något och en offert är alltid helt kostnadsfri. 

 

Vänligen kontrollera att du fyllt i alla fält.

Succé!

 

Utedel som passar in.

Till innedelen behövs självklart en utedel. Det är den som hämtar energin från uteluften, och omvandlar den till behaglig värme som innedelen sedan sprider i huset. Den mörka, moderna designen, är framtagen för att passa in snyggt mot fasaden.

 

Trygghet hela vägen.

Värmepumpen installeras av en av våra certifierade specialister. Dessutom erhåller du 10 års garanti på kompressorn och 6 år på hela värmepumpen. 

 

Var du än befinner dig.

Samtliga IVT Aero-modeller är förberedda för att styras med mobilen. Uppkoppling sker via ditt WiFi och appen IVT Anywhere II. 

 

Frisk luft och skön svalka på sommaren.

Nu när vintern snart är här, kan sommarens varma vindar kännas långt borta. Men när den väl kommer, då är det skönt att veta att IVT Aero även kan användas till att kyla ditt hus. Dessutom gör värmepumpen luften friskare genom inbyggda funktioner som eliminerar bakterier. 

 

Sänkta kostnader är den långsiktiga vinsten.

IVT Aero 800-1 har fått den högsta energimärkningen som är möjligt att få. Beroende på vad du har för uppvärmining i övrigt, kan du spara upp till 50% på uppvärmningskostnaderna, och ibland ännu mer om förutsättningarna är rätt. 

 

Har du frånluftsvärmepump hemma?

Då är det en strålande idé att komplettera den med en IVT Aero. Genom att tillföra värmeenergi i inomhusluften kan du sänka kostnaderna med så mycket som 40%. Anledningen är att behovet av eltillskott minskar.

Hitta din återförsäljare

För många träffar

Sök på stadsdel eller adress istället.

    Kontakt