Vår fastighetsavdelning är alltid nära.

Vi har en av Sveriges största avdelningar som är specialiserad på värmesystem för större fastigheter. Vi har över 30 års erfarenhet av värmepumpsinstallationer i alla typer av byggnader. Vårt breda utbud av värmepumpar gör också att vi alltid kan leverera precisa, anpassade värmesystem. Det gör att du normalt sparar in investeringen på bara tre till sex år.

Vår arbetsprocess.

Ett första möte.

Du träffar din kontaktperson. Tillsammans går ni igenom uppgifter och data om fastigheten. Här kan du även komma med speciella önskemål och krav.

Utvärdering.

Insamlad information bearbetas och beräknas för att säkerställa en korrekt dimensionering av värmepumpslösningen.

Val av värmekälla.

Har fastigheten särskilda krav och vilken värmekälla passar din fastighet? Berg-, jord-, sjö- eller grundvattenvärme? Eller kanske luft?

Dimensionera storlek på värmepump

Resultatet av utvärderingen och valet av värmekälla ligger till grund för rätt dimensionering av fastighetens nya värmepumpsanläggning.

Systemlösning för värme och varmvatten

Utifrån storlek på värmepumpen, hur värmesystemet ska dimensioneras och hur varmvattenbehovet ser ut utformas en komplett systemlösning.

Installation och uppföljning.

I samband med installationen får du en genomgång av hur systemet fungerar. Efter en tid gör vi också en uppföljning för att vara säkra på att du sparar lika mycket som kalkylen lovat.

Fastighetsavdelningen – vi gör skillnaden i ditt projekt

Kontakta din närmaste distriktssäljare. Vår kompetens och våra verktyg säkerställer kvaliteten, funktionen, besparingen och livslängden på det nya värmesystemet.

Försäljningschef fastighet:

Mikael Wihlborg
Mobil: 0703-86 49 60
mikael.wihlborg@ivt.se

Försäljningsingenjörer:

Lars Hoppe, distrikt 1 & 3
Mobil: 0704-20 15 08
lars.hoppe@ivt.se

Emil Carlsson, distrikt 2
Mobil: 073-595 84 29
emil.carlsson@ivt.se

Anders Hasselberg, distrikt 4
Mobil: 0703-01 94 75
Anders.hasselberg@ivt.se

Innesäljare fastighet:

Eve Fritjofsson@ivt.se
Tel: 0140-38 43 10
eve.fritjofsson@ivt.se

Anders Nilsson
Tel: 0140-38 43 10
anders.nilsson@ivt.se

Joacim Lindersson
Tel: 0140-38 43 10
joacim.lindersson@ivt.se

 

Letar du efter mer teknisk information?

Fördjupat Datablad IVT Geo 222-280.

Nytt från fastighetsavdelningen.

I vårt pressrum publicerar vi de senaste nyheterna från IVT och våra fastighetsprojekt. Prenumerera, så får du information om nya fastighetsvärmepumpar, intressanta referenser och alla andra nyheter direkt till din inkorg.

TILL PRESSMEDDELANDEN

Från Småland till hela Sverige.

Vi har varit ledande i utvecklingen av värmesystem i närmare femtio år. Värmepumparna från vår fabrik i Tranås fick snabbt rykte om sig att ge skön värme till låg kostnad, även under de bistraste vintrarna. 1985 fick vi förtroendet att installera ett nytt värmesystem på Drottningholms slott. Sedan dess har vi fortsatt att förfina både våra värmepumpar och vår kunskap kring dimensionering, installation och drift i alla typer av fastigheter.

Stora som små, nya som gamla. Och även i riktigt känsliga byggnader som äldre kyrkor och slott. Vi insåg tidigt att det här är ett arbete som kräver specialistkompetens. Därför har vi en egen avdelning som är helt specialiserad på värmesystem för större fastigheter. De arbetar nära både våra egna installatörer och fristående konsulter och entreprenörer som söker sig till oss för att ta del av vår kunskap.

Folder

Garanti

Broschyr

Fastighetsvärmepumpar