Skötsel och tillsyn av IVT GEO 500

Inledning

Innan alla arbeten i värmepumpen måste strömmen brytas via huvudströmbrytaren.

Om något behöver åtgärdas kontaktar du i första hand din IVT-återförsäljare eller närmaste IVT-serviceombud.

Kontrollera trycket

En gång om året är det bra att kontrollera att trycket ligger mellan 1,5 bar och 2 bar. En bra regel är att göra det på hösten innan vintern kommer. Här visar vi hur du gör.

Inställningar & menysymboler

Här går vi igenom hur du navigerar och ändrar inställningar i displayen.

Rengör partikelfilter

Det finns två partikelfilter på anläggningen som bör rengöras ungefär en gång om året. I denna film visar vi hur du går tillväga.

Återställning överhettningsskydd

Om du upplever att det är dåligt med värme och varmvatten kan det bero på att överhettningsskyddet löst ut. Här visar vi hur du återställer detta.