Vår fastighetsavdelning är alltid nära.

Vi har en av Sveriges största avdelningar som är specialiserad på värmesystem för större fastigheter. Vi har över 30 års erfarenhet av värmepumpsinstallationer i alla typer av byggnader. Vårt breda utbud av värmepumpar gör också att vi alltid kan leverera precisa, anpassade värmesystem. Det gör att du normalt sparar in investeringen på bara tre till sex år.

Vi hjälper dig

Konsult/Entreprenör

Vi har produkterna, kompetensen och verktygen för att hjälpa dig med alla typer av uppdrag. Kontakta oss, om du vill göra ditt arbete enklare.

Fastighetsägare

Vi projekterar och installerar en helhetslösning som möter kraven på både inneklimat och låga energikostnader.

Bostadsrättsförening

Vi hjälper din bostadsrättsförening till trygg, underhållsfri och billig värme. Vi tar hand om hela projektet, från början till slut.

IVT Geo utan skal - ny fastighetsvärmepump

IVT Geo. En storlek för varje fastighet sparar mer.

IVT Geo är en fastighetsvärmepump med banbrytande teknik som minskar dina värmekostnader. Dessutom är det en väldigt flexibel systemlösning.

Till värmepumparna

IVT Anywhere ger dig full kontroll.

Med vårt digitala verktyg IVT Anywhere övervakar och styr du värmesystemet direkt via din dator eller mobil. Alla användbara styrfunktioner finns integrerade och du kan hela tiden se driftstatus och statistik för värmepumparna.

Läs mer

Logga in

Stort som smått. Nytt som gammalt.

Vi arbetar med dimensionering, installation och drift av värmesystem i alla typer av fastigheter. Från det lilla hyreshuset till den stora arenan. Från det nya shoppingcentret till den gamla kyrkan. Här kan du läsa mer om några av våra projekt.

Se alla referenser

5 års garanti.

Våra värmepumpar är resultatet av ett djuplodande arbete och kvalitetssäkring genom alla led. Från utveckling och tillverkning till installation. Därför kan vi också ge 5 års garanti på alla våra värmepumpar för fastigheter. Garantin ingår som en del av en serviceplan som säkerställer kvaliteten, funktionen, besparingen och livslängden på det nya värmesystemet.

Läs mer om våra Garantier