IVT Geo - en stor nyhet som även finns i small

En värmepump i flera format.

IVT Geo är en värmepump med banbrytande teknik som minskar dina värmekostnader. Men det viktigaste skälet att välja den är faktiskt storleken. Vi har tillverkat IVT Geo i åtta olika effektstorlekar. Det gör att vi kan sätta ihop en systemlösning som passar de exakta behoven för varje fastighet. Och eftersom du betalar för precis det du behöver blir investeringskostnaden lägre, och besparingen högre.

  • IVt Geo - ny fastighetsvärmepump från IVT
  • IVT Geo utan skal

Välkommen in i provrummet.

Ta en närmare titt på IVT Geo. Använd punkterna under värmepumpen för att byta bild.

IVT Geo utan skal

Ny teknik sparar mer.

För att ge värme och varmvatten till lägsta möjliga kostnad har vi utvecklat helt ny teknik till IVT Geo. Vi har uteslutande använt oss av de senaste komponenterna för att skapa en värmepump med prestanda i absolut toppklass. 

Läs mer

En ovanligt flexibel värmepump.

IVT Geo finns i åtta olika effektstorlekar, fyra med stående chassi och fyra med liggande. Dessutom kan du ansluta värmepumpen från flera håll, vilket ger en smidigare och enklare installation. 

Se tekniken bakom IVT Geo.

5 års garanti.

Våra värmepumpar är resultatet av ett djuplodande arbete och kvalitetssäkring genom alla led. Från utveckling och tillverkning till installation. Därför kan vi också ge 5 års garanti på alla våra värmepumpar för fastigheter. Garantin ingår som en del av en serviceplan som säkerställer kvaliteten, funktionen, besparingen och livslängden på det nya värmesystemet.

När garantitiden gått ut finns möjlighet att via Arctic teckna försäkring i upp till 18 år.

Läs mer om våra garantier

Läs mer om försäkring
Produktblad

IVT GEO

Broschyr

Fastighetsvärme

Folder

Garanti