Skötsel och tillsyn av IVT Vent 202C

Inledning

Innan alla arbeten inne i din maskin ska du bryta strömmen via huvudströmbrytaren.

Om något behöver åtgärdas på din anläggning kontaktar du i första hand din installatör eller närmaste serviceombud.

Rengöra luftfilter

I denna filmen går vi igenom hur du tar bort filterluckan och hur vi rengör filtret. Det ska rengöras varannan månad och bytas ut varje år.

Inställningar

Här får du veta hur rumstemperaturen justeras i displayen och hur du ställer in och använder funktionen extra varmvatten.

Rengöra spillvattenkopp och kontroll av slangar.

Spillvattenslangen kan bli igensatt, här visar vi hur du kontrollerar att så inte skett samt hur du rengör spillvattenkoppen.

Återställning överhettningskydd

Upplever du dåligt med värme och varmvatten, kan det bero på att överhettningsskyddet löst ut. Här visar vi hur du återställer det.

OBS! Kontakta installatör eller närmaste serviceombud om problemet återkommer.

Tryckkontroll

Minst en gång om årets ska en tryckkontroll göras. Här förklarar vi hur du går tillväga.

Driftsymboler

Här går vi igenom betydelsen av de symboler som syns i displayen vid olika driftlägen.

Rengöra partikelfilter

Ungefär en gång om året bör partikelfiltret som sitter i anläggningen rengöras. Hur det går till visar vi i denna film.