Skötsel och tillsyn av luft/luftvärmepumpar i IVT Aero-serien

Aero605/607/807 - Rengöring luftfilter

Varannan vecka bör luftfiltren rengöras. Här visar vi hur man gör.

Om någonting behöver åtgärdas med din värmepump kontaktar du i första hand din installatör alternativt ett serviceombud.

Aero909 - Rengöring luftfilter

Varannan vecka bör luftfiltren rengöras. Här visar vi hur man gör.

Aero605/607/807 - Rengöring luftriktare sidled

Luftrikare i sidled skall rengöras försiktigt om det fastnar damm på dem.

Aero909 - Rengöring luftriktare sidled

Luftrikare i sidled skall rengöras försiktigt om det fastnar damm på dem.

Aero605/607/807 - Rengöring Plasmacluster

Rengör luftrengöringsfunktionen (PCI-enheten) var 6:e månad för bäst funktion.

Aero909 - Rengöring Plasmacluster

Rengör luftrengöringsfunktionen (PCI-enheten) var 6:e månad för bäst funktion.

Så fungerar fjärrkontrollen

Här får du en förklaring på alla fjärrkontrollens knappar och funktioner.

Så ansluter du luft/luftvärmepumpen till WiFi

Här visar vi hur man enkelt ansluter sin värmepump till sitt nätverk och appen IVT Anywhere II

Underhåll - Utedelen

I denna filmen visar vi hur du håller din utedel i gott skick. Tillsynen är viktig för att din anläggning ska fungera så effektivt som möjligt.