Rädda världen lite grann varje dag.

Svanen är Nordens officiella miljömärkning och arbetar för att göra världen grönare och framtiden ljusare. Vi på IVT är stolta över att vara den enda värmepumpstillverkaren som lever upp till deras höga kvalitets- och miljökrav. Under 2015 är vi dessutom huvudpartner till Svanen i deras kampanj ”rädda världen lite grann varje dag”.

Se varför Jonas från Göteborg valde en IVT AirX!

Sveriges tryggaste värmepumpar.

Vi på IVT tycker att det allra viktigaste är att du blir nöjd med din värmepumpsinvestering. Därför ställer vi inte bara höga krav på våra värmepumpar, utan också på våra återförsäljare. Deras kompetens är helt avgörande för att du ska få precis rätt värmepump för ditt hus, och att den installeras på bästa sätt.

Certifierade återförsäljare tar ansvar för hela entreprenaden.

Våra återförsäljare tillhör branschens mest välutbildade. Alla som installerar våra värmepumpar är certifierade av oss på IVT och SVEP (Svenska värmepumpföreningen).

Kostnadsfritt hembesök och besparingskalkyl.

Din värmepumpsinstallatör kommer hem till dig, besiktigar ditt hus och går igenom ditt energibehov tillsammans med dig. Därefter räknar vi fram en kalkyl som visar värmepumpens besparing. Fyll i formuläret så kontaktar en återförsäljare dig.

Aldrig mer än 24 timmar utan värme.

Om du skulle få ett driftstopp som orsakats av din värmepump garanterar vi att du får värme i huset igen inom 24 timmar. Garantin är aktiv under hela vinterhalvåret.

Installation och överlämning av värmepumpen.

När din värmepump installerats får du en genomgång av funktioner, inställningar och skötselråd. Ett igångkörningsprotokoll upprättas också.

Återkoppling efter installationen.

Inom 6 månader från att din värmepump installerats tar din återförsäljare kontakt med dig och stämmer av att allt fungerar som det ska.

Vi har rätt värmepump för ditt hus.

Vi har branschens bredaste utbud av värmepumpar, särskilt utvecklade för det nordiska klimatet. Därför kan vi alltid erbjuda precis rätt värmelösning för ditt hus.

Vi tar ansvar för våra värmepumpar. Även efter att vi sålt dem.

IVT Värmepumpar med 10-års garanti
10 års garanti – marknadens mest omfattande trygghet.

10 års garanti på kompressorn och 6 år på värmepumpen ingår för alla våra villavärmepumpar.

IVT Värmepump - förläng din trygghet upp till 14 år
14 års tilläggsförsäkring.

När garantitiden går ut har du möjligheten att förlänga din trygghet ytterligare i upp till 14 år.

IVT ger 5-års garanti på fastighetspumpar
5 års garanti på fastighetsvärmepumpar.

Vi har Sveriges största avdelning för fastighetsvärmepumpar. Och marknadens längsta garanti.

Försäkringsvillkor för dig som köpt värmepump före 2012-12-31.

IVT Försäkring: Privatperson

10 års försäkring på kompressorn och 6 år på värmepumpen ingår och täcker den självrisk (max 3000 kr) och det avdrag för avskrivning som görs genom din hemförsäkring.

IVT Försäkring: Juridisk person

På alla värmepumpar upp till 19 kW ingår 3 års försäkring. För IVT Nordic Inverter (våra luft/luftvärmepumpar) ingår 6 års försäkring.

Så här gör du för att anmäla skada.

Nästan 40 års forskning och utveckling har gjort våra värmepumpar både tåliga och driftsäkra. Men om olyckan ändå är framme finns allt du behöver veta här.

Kvalitets- och miljömärkt med Svanen.

Svanen är lika mycket en kvalitetsmärkning som en miljömärkning. För att klara kraven testas värmepumpen av en oberoende part. När du väljer en Svanenmärkt värmepump är du alltså inte bara säker på att du gör det bästa valet för miljön. Du får också en produkt av högsta kvalitet som maximerar din egen besparing.

Med IVT får du alltid trygghet

Värmepumpar för det nordiska klimatet.

Våra värmepumpar är utrustade med en elpatron som backup. Den har två viktiga funktioner. Dels ger den tillskottsvärme när det är riktigt kallt ute (det krävs normalt bara ett fåtal timmar per uppvärmningssäsong). Dels fungerar den som en extra säkerhet om värmepumpen mot förmodan får en driftstörning. Då finns fortfarande elpatronen som en backup och kan förse ditt hus med värme.

Om du av någon anledning inte vill använda elpatronen för tillskottsvärme kan din värmeanläggning enkelt dimensioneras så att den aldrig kräver det. I samband med installationen avaktiveras då elpatronen. Din IVT-återförsäljare hjälper dig att hitta den lösning som passar dig bäst.

Sök återförsäljare
IVT-återförsäljare

Det är enkelt att köpa våra värmepumpar. Men det krävs en hel del för att få sälja dem.

Vi vill ha nöjda kunder. Därför ställer vi mycket höga krav på våra återförsäljare. Det är de som ska hjälpa dig hela vägen – från valet av den bästa värmepumpen för ditt behov till installationen av ditt nya värmesystem. Alla som säljer och installerar våra värmepumpar är specialutbildade och certifierade av oss på IVT. I totalentreprenaden ingår dimensionering, besparingskalkyl, installation, igångkörning och uppföljning. Våra återförsäljare kan även ta hand om din gamla värmeanläggning på ett miljöriktigt sätt.

Sök återförsäljare

Delbetala lika mycket som din värmepump sparar.

Tillsammans med Wasa Kredit erbjuder vi en smartare energifinansiering. Låt din värmepumpsinvestering betala sig själv genom att hitta en månadskostnad som motsvarar den besparing som din värmepump kommer att ge dig. Finansieringen är flexibel och kan när som helst förtidslösas utan extra kostnader. Ansökan gör du på bara några minuter hos din återförsäljare, och du betalar ingenting förrän din värmepump är installerad och klar. Kontakta din närmaste IVT-återförsäljare för mer information.

Hästartisten Tobbe Larsson berättar varför han valde IVT: