Passa på! Utbytesrabatt på din luftvärmepump.

2200 kr i rabatt när du byter din gamla luft/luftvärmepump före 31 maj 2017.

Oavsett vad din luft/luftvärmepump heter får du 2200 kronor för den när du köper en ny från oss på IVT. Vi tar hand om din gamla pump och ser till att den får en värdig återvinning. Och din nya får en riktigt bra start eftersom den installeras av en specialist. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

Erbjudandet gäller när du köper IVT Nordic Inverter® THR-N, SilverLine eller PR-N före 31/5 2017. Pris från 11 990 kr exkl. installation. Lokala avvikelser kan förekomma. (Gäller endast vid nyteckning av order)
Så behandlar vi dina personuppgifter.  Din intresseanmälan binder inte upp dig på något.

Våra specialister hjälper dig med allt.

Våra värmepumpsspecialister är certifierade av oss och SKVP (Svenska Kyl & Värmepumpföreningen). De hjälper dig att välja den luft/luftvärmepump som passar dig bäst och att installera den så att den ger dig både skönare värme och lägre energikostnader. De ser också till att forsla bort din gamla värmepump och ge den en värdig återvinning.

Hitta återförsäljare

Vad ingår när du väljer en luft/luftvärmepump från IVT?

En standardinstallation kostar cirka 5990 kr efter ROT-avdrag. Det här ingår vid nyinstallation av en luft/luftvärmepump:

  • 10 års garanti på kompressorn och 6 år på värmepumpen.
  • Leverans av din IVT Nordic Inverter luft/luftvärmepump.
  • Transportkostnader ingår upp till 30 kilometer enkel resa.
  • Max 4 meters rörlängd med täckkanaler och kondensvattenslang.
  • Installation av inomhusdel max 2,5 meter över golv.
  • Väggkonsol med gummibussningar, placering max 1,5 meter ovan mark.
  • Håltagning i trävägg eller lättbetong samt tätning av hålet.
  • Elinstallation till eldosa max 2 meter från värmepumpen. (Eldosan ska vara avsäkrad med egen säkring samt brytare.)
  • Driftsättning samt test av värmepumpen.
  • Genomgång med dig om användning och skötsel.

Erbjudandet gäller när du köper någon av de här luft/luftvärmepumparna:

IVT NORDIC INVERTER THR-N

Det här är vår kraftfullaste luft/ luftvärmepump och klarar att värma riktigt stora villor. Rekommenderat cirkapris inkl. moms exkl. installation 21 900 kr.

IVT NORDIC INVERTER SILVERLINE

En designvärmepump med nyutvecklad innedel för extra effektiv och tyst värmespridning. Rekommenderat cirkapris inkl. moms exkl. installation 17 990 kr.

Luft/luftvärmepump IVT Nordic Inverter PR-N
IVT NORDIC INVERTER PR-N

En effektiv luft/luftvärmepump anpassad för mindre och mellanstora hus. Rekommenderat cirkapris inkl. moms exkl. installation 11 990 kr.

Styr din värmepump var du än är. Se filmen om WiHeat.

Vi måste prata om luft/ luftvärmepumpar.

I avsnitt tre av Värmepodden går vi igenom allt som är värt att veta om luft/luftvärmepumpar. Specialisterna Fredrik Colliander och Anders Jonsson pratar om allt från hur tekniken funkar till när det är dags att byta ut din gamla pump. Samtalet leds av Frida Zetterström.

Lyssna nu

Våra kunder sover bättre.

Att köpa värmepump är en stor affär. Därför tycker vi också att du ska förvänta dig att den fungerar utan bekymmer i många år framåt. När vi utvecklar, tillverkar och installerar våra värmepumpar tar vi inga genvägar. Vi använder kvalitetskomponenter och låter bara våra specialutbildade återförsäljare installera våra värmepumpar. Den här noggrannheten gör att vi kan ge dig 10 års garanti på kompressorn och 6 år på värmepumpen. Dessutom kan du förlänga ditt skydd upp till 14 år med vår tilläggsförsäkring.

Varför ska du låta en specialist installera din värmepump?