Just nu! 2200 kr rabatt.

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Vänligen kontrollera att du fyllt i alla fält.

Succé!

Erbjudandet gäller när du köper någon av våra luft/luftvärmepumpar:

IVT NORDIC INVERTER PR-N

En effektiv luft/luftvärmepump anpassad för mindre och mellanstora hus. Rekommenderat cirkapris från 13000 kr exkl. installation.

IVT NORDIC INVERTER SILVERLINE

En designvärmepump med nyutvecklad innedel för extra effektiv och tyst värmespridning. Rekommenderat cirkapris från 19500 kr exkl. installation.

IVT NORDIC INVERTER THR-N

Det här är vår kraftfullaste luft/ luftvärmepump och klarar att värma riktigt stora villor. Rekommenderat cirkapris från 23800 kr exkl. installation.

Våra specialister hjälper dig med allt.

Våra värmepumpsspecialister är certifierade av oss och SKVP (Svenska Kyl & Värmepumpföreningen). De hjälper dig att välja den luft/luftvärmepump som passar dig bäst och att installera den så att den ger dig både skönare värme och lägre energikostnader. De ser också till att forsla bort din gamla värmepump och ge den en värdig återvinning.

Låna för att spara.

Swedbank erbjuder Energilån för dig som ska investera i energibesparande lösningar och ett mindre miljöbelastande uppvärmningssystem.

Styr din värmepump var du än är. Se filmen om WiHeat.

Vi måste prata om luft/ luftvärmepumpar.

I avsnitt tre av Värmepodden går vi igenom allt som är värt att veta om luft/luftvärmepumpar. Specialisterna Fredrik Colliander och Anders Jonsson pratar om allt från hur tekniken funkar till när det är dags att byta ut din gamla pump. Samtalet leds av Frida Zetterström.

Våra kunder sover bättre.

Att köpa värmepump är en stor affär. Därför tycker vi också att du ska förvänta dig att den fungerar utan bekymmer i många år framåt. När vi utvecklar, tillverkar och installerar våra värmepumpar tar vi inga genvägar. Vi använder kvalitetskomponenter och låter bara våra specialutbildade återförsäljare installera våra värmepumpar. Den här noggrannheten gör att vi kan ge dig 10 års garanti på kompressorn och 6 år på värmepumpen. Dessutom kan du förlänga ditt skydd upp till 16 år med vår tilläggsförsäkring.

Hitta återförsäljare.

Vi har värmepumpsspecialister runt om i hela landet. Fyll i ditt postnummer eller ort så hittar du en återförsäljare nära dig.

För många träffar

Sök på stadsdel eller adress istället.

    Kontakt