2 200 kr rabatt vid köp av en luftvärmepump.

Vi hjälper dig med allt, från kostnadsfri genomgång av ditt hus till installation av din luft/luftvärmepump.

Vi ger dig 2 200 kronor i rabatt när du köper en IVT Nordic Inverter. Våra luft/luftvärmepumpar sänker dina värmekostnader med upp till 50 procent, har 10 års garanti och ger dig ett skönare inomhusklimat. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig! Din intresseanmälan förbinder dig inte till något köp. Erbjudandet kan ej kombineras med andra rabatter och gäller t.o.m. 31 oktober 2018.

Ta del av erbjudandet!

Våra specialister hjälper dig med allt.

Våra värmepumpsspecialister är certifierade av oss och SKVP (Svenska Kyl & Värmepumpföreningen). De hjälper dig att välja den luft/luftvärmepump som passar dig bäst och att installera den så att den ger dig både skönare värme och lägre energikostnader. De ser också till att forsla bort din gamla värmepump och ge den en värdig återvinning. 

Hitta din närmaste återförsäljare Här.

Erbjudandet gäller när du köper någon av våra luft/luftvärmepumpar:

IVT NORDIC INVERTER PR-N

En effektiv luft/luftvärmepump anpassad för mindre och mellanstora hus. Rekommenderat cirkapris från 12750 kr.

IVT NORDIC INVERTER SILVERLINE

En designvärmepump med nyutvecklad innedel för extra effektiv och tyst värmespridning. Rekommenderat cirkapris från 19100 kr.

IVT NORDIC INVERTER THR-N

Det här är vår kraftfullaste luft/ luftvärmepump och klarar att värma riktigt stora villor. Rekommenderat cirkapris från 23350 kr.

Låna för att spara.

Swedbank erbjuder Energilån för dig som ska investera i energibesparande lösningar och ett mindre miljöbelastande uppvärmningssystem.

Styr din värmepump var du än är. Se filmen om WiHeat.

Vi måste prata om luft/ luftvärmepumpar.

I avsnitt tre av Värmepodden går vi igenom allt som är värt att veta om luft/luftvärmepumpar. Specialisterna Fredrik Colliander och Anders Jonsson pratar om allt från hur tekniken funkar till när det är dags att byta ut din gamla pump. Samtalet leds av Frida Zetterström.

Våra kunder sover bättre.

Att köpa värmepump är en stor affär. Därför tycker vi också att du ska förvänta dig att den fungerar utan bekymmer i många år framåt. När vi utvecklar, tillverkar och installerar våra värmepumpar tar vi inga genvägar. Vi använder kvalitetskomponenter och låter bara våra specialutbildade återförsäljare installera våra värmepumpar. Den här noggrannheten gör att vi kan ge dig 10 års garanti på kompressorn och 6 år på värmepumpen. Dessutom kan du förlänga ditt skydd upp till 16 år med vår tilläggsförsäkring.

Varför ska du låta en specialist installera din värmepump?

Hitta din närmaste värmepumpsspecialist.

Vi har värmepumpsspecialister runt om i hela landet. Fyll i ditt postnummer eller ort så hittar du en återförsäljare nära dig.

För många träffar

Sök på stadsdel eller adress istället.

    Kontakt