4000 kr i rabatt vid köp av värmepump!

När du köper IVT Geo 412C, IVT Geo 312C, IVT PremiumLine HQ, IVT Greenline eller IVT AirX 400 får du 4000 kronor i rabatt. Det motsvarar kostnaden för 24 månaders varmvattenproduktion i ett hushåll med fyra personer. Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig för ett kostnadsfritt hembesök där vi går igenom ditt hus, ditt energibehov och sätter ihop en offert. Gäller till och med 20 oktober 2017 och kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Hur har vi räknat?
En familj med värmepump förbrukar ungefär 3600 kWh under två år för sitt varmvatten. Ett kilowattpris på 1,10 kronor innebär att det kostar 3960 kronor. Rabatten på 4000 kronor täcker alltså kostnaden för varmvattnet under två år.

Hitta en värmepumpsspecialist nära dig.

För många träffar

Sök på stadsdel eller adress istället.

  Kontakt

  Så här kan du spara ännu mer.

  När du sparar in på varmvattnet, sparar du pengar. Och det är faktiskt inte särskilt svårt. Undvik att köra halvfulla tvättmaskiner, diska inte under rinnande vatten och ta kortare duschar. Bra för miljön, och bra för din plånbok. Rabatten du får från oss när du köper din värmepump kan du ju alltid göra roligare saker för än att duscha, om du vill.

  Det är enkelt att köpa våra värmepumpar.

  Oavsett om du vill att vi gör en nyinstallation eller byter ut din gamla värmepump hjälper vi dig. Våra värmepumpspecialister är med dig hela vägen – från valet av den bästa värmepumpen för ditt behov till installationen av ditt nya värmesystem. Alla som säljer och installerar våra värmepumpar är specialutbildade och certifierade av oss på IVT. I totalentreprenaden ingår dimensionering, besparingskalkyl, installation, igångkörning och uppföljning. Vi kan även ta hand om din gamla värmeanläggning.

  I filmen berättar Jonny varför han valde att byta ut sin gamla värmepump.

  Värmepodden: Bergvärme eller luft/ vattenvärme?

  I det här avsnittet jämför vi bergvärme och luft/vattenvärme
  som är två av de populäraste uppvärmningssystemen. Vilka är
  fördelarna och vad passar dig? Lyssna, så kommer du en bra bit
  närmare svaret.

  Lyssna här

  Se varför Jonas valde att installera en IVT AirX.

  Våra kunder sover bättre.

  Att köpa värmepump är en stor affär. Därför tycker vi också att du ska förvänta dig att den fungerar utan bekymmer i många år framåt. När vi utvecklar, tillverkar och installerar våra värmepumpar tar vi inga genvägar. Vi använder kvalitetskomponenter och låter bara våra specialutbildade återförsäljare installera våra värmepumpar. Den här noggrannheten gör att vi kan ge dig 10 års garanti på kompressorn och 6 år på värmepumpen. Dessutom kan du förlänga ditt skydd upp till 14 år med vår tilläggsförsäkring.

  Varför ska du låta en specialist installera din värmepump?

  Aldrig mer än 24 timmar utan värme.

  Om du skulle få ett driftstopp som orsakats av ett fel på din
  värmepump garanterar vi att du får värme i huset igen inom
  24 timmar. Den här garantin gäller för hela värmepumpens
  garantitid (6 år) och är aktiv under vinterhalvåret (1 nov – 31
  mars). Sök efter närmaste serviceombud!


  24-timmarsgarantin gäller alla våra värmepumpar som
  producerar både värme och varmvatten.

  läs mer