Rörteam AB

IVT värmepumpar med installation
i Uppsala/Östhammar

Gruppbild Geo 500, IVT Aero, IVT PremiumLine HQ, IVT AirX och IVT Nordic Inverter

Installation och service av värmepumpar i Östhammar.

Vi är en auktoriserad återförsäljare och installatör för IVT’s heltäckande program av värmepumpar inom bergvärme, jordvärme, luft/vatten, luft/luft och frånluft.

Rörteam AB erbjuder våra kunder i Östhammar totalentreprenad, vilket innebär att vi tar helhetsansvaret för din installation - från behovsanalys till dess att anläggningen är i drift och service under hela dess livstid.

Vid köp av en ny värmeanläggning med värmepump är trygghet, och kvalité på såväl produkt som installatör extra viktig.

Som installatör av IVT’s värmepumpar är vi därför speciellt utbildade inom området värmepumpar och erbjuder dig en skräddarsydd lösning där vi tar hänsyn till förutsättningarna i just din fastighet. Du får också marknadens mest omfattande garanti, med 10 år på kompressorn och 6 år på värmepumpen.

Vi har erfarenhet från hundratals framgångsrika installationer av Sveriges bästa och mest effektiva värmesystem för bergvärme, jordvärme och luftvärme i Östhammar och våra experter hjälper dig att välja rätt värmepump.

Välkommen att ta kontakt med oss för en kostnadsfri rådgivning, besiktning och energikalkyl för din nya värmepump!

Den 31 Maj - 2019 har vi öppethus.
Välkommen till Verkstadsvägen 11 i Östahammar. Under dagen kommer representanter från värmepumpsfabriken i Tranås finnas på plats. Vi pratar värmepumpsteknik och visar upp de senaste värmepumparna från IVT.

Kontaktuppgifter

Rörteam AB
Verkstadsvägen 11
742 34 Östhammar

Telefon: 0173-887 50
Hemsida: 
http://www.rorteam.se