IVT

All PDF-files on IVT
Skriv ut denna sida
Nybyggnation

Ska du bygga nytt?
Här är goda råd gratis.

Du som ska bygga hus har mycket att tänka på och mycket att ta ställning till. Här har vi samlat information som kan lotsa dig till rätt värmesystem. Hos våra samarbetspartner väntar sedan all tänkbar hjälp vad gäller, varmvatten, kyla och ventilation i din nya bostad.

Välj rätt redan från början. Det lönar sig alltid.
Värmesystemet ska vara pålitligt och kunna ge värme (eller kyla) närhelst det behövs. Det ska vara miljövänligt och energisnålt. Självklart ska det även vara ett ekonomiskt fördelaktigt alternativ för den som äger huset. Efter närmare 40 år i branschen vet vi att våra värmepumpar motsvarar allt detta.

Energin finns redan på din tomt.
Idén med värmepumpar är att omvandla lagrad solenergi till värme – oavsett varifrån du hämtar den. Så varför satsa på värmekällor som kostar pengar när du kan använda den kraftfullaste och kanske renaste energikälla som existerar?

Din värmepump kommer att betala sig själv.
Det du betalar är investeringskostnaden samt elen som krävs att driva pumpen. Men med tanke på att en värmepump ger ifrån sig upp till fem gånger så mycket energi som den förbrukar, kommer den att betala sig själv.

Välj rätt värmekälla